Bestuur

Wij zijn op zoek naar bestuursleden die ons enthousiaste team willen komen versterken. De functies die nog vervuld moeten worden zijn o.a. voor de verhuur, voor vrijwilligers, voor de p.r. en voor het binnenhalen van sponsors enz.
Lijkt het jou wat om ons team te komen versterken dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen zodat we een afspraak in kunnen plannen.


BESTUURSLEDEN

Voorzitter

Kees Bezuijen

Initiatiefnemer Kees Bezuijen is samen met Jolijn Bezuijen eigenaar van De Bever Verhuur en heeft altijd al een ‘zwak’ gehad voor mensen die op welke manier dan ook een uitdaging in hun leven ervaren. Het motto van De Bever Verhuur is inmiddels niet voor niets ‘voor een iedereen een passend vervoermiddel’ en sluit heel goed aan bij de slogan ‘De Bever Verhuur voor een onvergetelijk avontuur!’. Onvergetelijk moet in zijn ogen zijn: voor IEDEREEN. En zonder speciale vervoermiddelen is het op een vervelende manier onvergetelijk voor mindervalide mensen: omdat ze niet mee kunnen. Het ging (en gaat) hem dan ook aan het hart dat het voor deze mensen niet mogelijk was/is, omdat zij een aangepast vervoermiddel nodig hebben om met de groep mee op pad te kunnen.

Inmiddels is de vraag zo groot dat er een ander constructie bedacht moest worden en hier is stichting Onbeperkt Actief uitgerold.

Secretaris

Wim Witte

Wim Witte is op 14 jarige leeftijd gaan werken in de detailhandel. Zes jaar daarna is hij werkzaam geweest op zee als matroos, machinist en kok en na 20 jaar op zee is hij een onderneming gestart in de verkoop van computers en software. In 1987 kocht hij zijn eerste computer en heeft alles zelf geleerd tot op heden en leert nog elke dag bij. Helaas in augustus 2015 failleerde zijn bedrijf en moest een bijstandsuitkering aanvragen.

Van het vrij leven naar een hele andere wereld en heeft zich daardoor niet laten ontmoedigen en ging mensen helpen die in de bijstand zaten. In 2015 is hij toegetreden Cliëntenraad Participatiewet GO en, november 2018 is deze raad opgeheven. Het laatste jaar heeft Wim Witte als voorzitter gefunctioneerd en zitting gehad in de Adviesraad Sociaal Domein.

Wim zag in het sociaal domein zaken veranderen en met Onbeperkt Actief wil hij graag jong en oud bij elkaar brengen.

Penningmeester

Martijn Koppejan

Martijn is oprichter en eigenaar van het bedrijf Off Road Solutions, waarmee hij zich sinds 2009 inzet om stranden in Nederland en België beter toegankelijk te maken voor mensen met een functionele beperking. Hiertoe verkoopt, verhuurt en ontwikkelt Martijn een breed aanbod aan hulpmiddelen, in de hoop zoveel mogelijk wensen te kunnen realiseren. Daarnaast is er, in samenwerking met de doelgroep, een “visie op strandtoegankelijkheid” ontwikkeld, waarmee Martijn gemeenten en andere partijen wil ondersteunen bij het beleidsmatig inzetten op toegankelijke stranden en natuur.

Martijns passie voor strandtoegankelijkheid komt voort uit zijn opleiding tot verpleegkundige en zijn jarenlange werk als strandwacht op de Veerse stranden. Mensen met een beperking laten genieten van strand en natuur vormt voor hem de verbinding hiertussen. Met Stichting Onbeperkt Actief hoopt Martijn eraan bij te kunnen dragen dat genieten van strand en natuur voor nog meer mensen op nog meer plaatsen vanzelfsprekend wordt.

Technisch onderhoud

Ricky Sluijs

Als eigenaar van de fietsenwinkel Cyclelife met het motto “Meer dan fietsen…”  heeft Ricky Sluijs, opgegroeid aan de Zeeuwse kust een passie voor fietsen. De passie voor het fietsen moet gedeeld worden met iedereen. Zorgeloos kunnen genieten van de omgeving, op pad met heel de familie of de sportieve uitdaging aangaan. Een beperking of obstakel in het leven hoort daar niet bij. Het rondje fietsen gaat zoveel meer betekenen als het niet meer dagelijks mogelijk is, daarom verbind Ricky zich graag aan Onbeperkt Actief om zo iedereen te kunnen laten genieten van het fietsen.