Over de stichting Doneer Locatie Vrijwilligerswerk
BOEK NU !

Wat doet Stichting Onbeperkt Actief

 

Onbeperkt Actief is een Stichting die in het leven geroepen is om bewegen voor mindervaliden mogelijk te maken. In samenwerking met De Bever Verhuur is een groot assortiment mindervalide vervoermiddelen aangeschaft. Door de samenwerking wordt het mogelijk om deze vervoermiddelen te huren, samen met een ‘normaal’ vervoermiddel, waardoor valide en mindervaliden samen erop uit kunnen. De opzet in deze aantallen is uniek voor Nederland.

Onbeperkt Actief houdt zich bezig met het werven van gelden om dit initiatief mogelijk te maken.

Groepen

 

Stichting Onbeperkt Actief wil mindervalide en valide personen bij elkaar brengen zodat je met z’n allen onbeperkt actief kan zijn. Stichting Onbeperkt Actief houd d.m.v. donateurs, sponsors, partners, (lokale) overheid en verzekeringsmaatschappijen de huurprijs zo laag mogelijk zodat dit geen belemmering behoeft te zijn om met z’n allen op stap te gaan.

Daar de mindervalide fietsen bij lokale fietsverhuur bedrijven ondergebracht worden is het geen belemmering om met het gehele gezin, familie, bedrijf of welke samenstelling dan ook om gezamenlijk op stap te gaan.

Er zijn meerdere soorten valide en mindervalide vervoermiddelen voorhanden doch om teleurstelling bij aankomst te voorkomen is reserveren aan te bevelen.

Tevens zijn er diverse routes elders op de  website die een fietstocht tot een plezierig uitje maken.

Hieronder enkele fotovoorbeelden van de mogelijkheden die geboden worden al is dit afhankelijk van de locatie waar de mindervalide vervoermiddelen staan.

Samenwerking De Bever

 

Er is bewust gekozen voor samenwerking met een lokale verhuurpartner. Stichting Onbeperkt Actief heeft geen mensen in dienst. Door samen te werken met een externe partner, kan voorzien worden in alle handelingen rondom de verhuur, uitgifte en ontvangst van de vervoermiddelen en kunnen de vervoermiddelen ook goed onderhouden worden door ervaren en geschoolde monteurs.

De Bever Verhuur heeft al een groot netwerk en Stichting Onbeperkt Actief mag meeliften op de naamsbekendheid van De Bever Verhuur. Ook in het stuk promotie kan samengewerkt worden, waardoor kostenbesparing gerealiseerd wordt.

Door gebruik te maken van elkaars krachten en netwerken, is een mooie samenwerking ontstaan, die het beste in beide partijen naar boven haalt.