Chat (Riksja)

Nieuwe perspectieven dankzij riksja fiets Chat

Het multifunctionele gebruik van de riksja biedt nieuwe manieren en perspectieven aan gezinnen, (eenzame) ouderen, mensen die niet meer alleen aan het verkeer willen deelnemen en zorgorganisaties die op zoek zijn naar alternatieven voor vervoer.

De chat geeft mensen de mogelijkheid om met elkaar te praten (te ‘chatten’) en zich weer mobiel te voelen. Tijdens een fietstocht met de Chat riksja fiets kunnen passagiers genieten van de comfortabele en ergonomische bank, die geoptimaliseerd zijn door een combinatie van vering, goede ergonomie en zitkussens.

De Chat is zeer wendbaar en veel flexibeler dan een taxi of bus, want daarmee kun je maar op één plaats worden afgezet en dan zal je nog zelf verder moeten lopen, bijvoorbeeld naar de ingang van het zwembad of een winkel. Dit is niet langer een probleem met de Chat riksja – deze transportfiets kan tot aan de voordeur gebruikt worden dus je hoeft geen extra transport te regelen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoe je het beste vanaf het busstation aan de andere kant van de weg komt.

Platvormpedalen

Extra grote pedalen voor meer grip

Voetenplaat (naar beneden)

Om gemakkelijk in te stappen

Voetenplaat

Voor een comfortabele zit