MINDERVALIDE FIETSEN

Reeds beschikbaar bij De Bever Verhuur in Ouddorp

 

Duofiets Fun2Go2

De Fun2Go2 is een vernieuwd concept uit 2022. De bestuurder heeft alle controle waardoor de bijrijder kan volop kan genieten van de prachtige omgeving. Nieuw is dat er vele opties zijn om om bijvoorbeeld een rollator of rolstoel mee te nemen.

Duofiets aanhanger FunTrain2

De Funtrain2 is een automatisch, hydraulisch geremde duofietsaanhanger die achter een Fun2Go duofiets gekoppeld wordt. Op deze manier kan een begeleider veilig met drie bijrijders op stap.

Duofiets Fun2Go

De Fun2Go is een duofiets met vele opties zodat bijna iedereen die kan fietsen op deze duofiets mee kan rijden. De bestuurder heeft alle controle waardoor de bijrijder kan volop kan genieten van de prachtige omgeving.
Lees meer >>>

Duofiets aanhanger FunTrain

De Funtrain is een automatisch, hydraulisch geremde duofietsaanhanger die achter een Fun2Go duofiets gekoppeld wordt. Op deze manier kan een begeleider veilig met drie bijrijders op stap.
Lees meer >>>


Rolstoeltransportfiets VeloPlus

De VeloPlus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren. De kantelbare oprijplaat maakt het mogelijk de handbewogen rolstoel eenvoudig op de rolstoelfiets te rijden en met de rolstoelvergrendeling goed vast te zetten.

Riksjafiets Chat

Op deze Riksjafiets kan je in de kuip 2 volwassenen, bijv. je ouders, of 1 volwassenen met 2 kinderen meenemen. De bestuurder zit achter de kuip en heeft op deze manier overzicht op de weg, maar ook op de inzittenden.

Andere hulpmiddelen