MINDERVALIDE FIETSEN

Reeds beschikbaar

Duofiets Orthros

Vind je het leuk om er samen op uit te gaan, maar overheerst de angst om de controle over de fiets te verliezen? Kies dan voor de Orthros met veel extra opties voor optimaal fietsplezier.
Lees meer >>>
Reserveer nu

Rolstoelfiets Duet

De rolstoelfiets Duet is een handige combinatie van fiets en rolstoel. Bijkomend voordeel is dat je de rolstoel los kan koppelen zodat je waardoor het een losse, handbediende rolstoel wordt.
Lees meer >>>
Reserveer nu

Driewielfiets Cortes

Durf je niet meer op een ‘normale’ fiets dan is deze driewieler met ergonomische stoel een uitkomst. Tevens voorzien van een krachtige middenmotor voor optimaal fietsplezier.
Lees meer >>>
Reserveer nu

Riskjafiets Chat

Op deze Riskjafiets kan je in de kuip 2 volwassenen, bijv. je ouders, of 1 volwassenen met 2 kinderen meenemen. De bestuurder zit achter de kuip en heeft op deze manier overzicht op de weg, maar ook op de inzittenden.
Lees meer >>>
Reserveer nu

Duofiets Fun2Go

De Fun2Go is een duofiets met vele opties zodat bijna iedereen die kan fietsen op deze duofiets mee kan rijden. De bestuurder heeft alle controle waardoor de bijrijder kan volop kan genieten van de prachtige omgeving.
Lees meer >>>
Reserveer nu

Duofiets aanhanger FunTrain

De Funtrain is een automatisch, hydraulisch geremde duofietsaanhanger die achter een Fun2Go duofiets gekoppeld wordt. Op deze manier kan een begeleider veilig met drie bijrijders op stap.
Lees meer >>>
Reserveer nu

Rolstoeltransportfiets VeloPlus

De VeloPlus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren. De kantelbare oprijplaat maakt het mogelijk de handbewogen rolstoel eenvoudig op de rolstoelfiets te rijden en met de rolstoelvergrendeling goed vast te zetten.
Reserveer nu

 

 

Hase Pino Allround tandem

De Hase Pino is een tandem die geschikt is voor twee volwassenen of een volwassene en een kind. Het is een lichte, sportieve fiets die uitermate geschikt is voor lange tochten. Grootste voordeel is dat beide rijders het volledige overzicht hebben je kijkt nooit tegen de rug van de ander aan.
Lees meer >>>
Reserveer nu