Word Onbeperkt Actief Locatie

Stichting Onbeperkt Actief heeft als doel om mindervaliden aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door mindervalide vervoermiddelen laagdrempelig beschikbaar te maken en betaalbaar te verhuren.

Daarvoor is in Ouddorp een samenwerking opgezet met een locale fietsverhuurder. Hier is de kennis in huis voor het onderhoud van de vervoermiddelen, wordt voorzien in goede uitleg en instructie en deze ondernemer vormt een aanspreekpunt voor de huurders van de vervoermiddelen.

Bovendien kunnen valide en mindervalide mensen op deze manier samen recreëren. De een kiest een mindervalide vervoermiddel en bij hetzelfde bedrijf kan de ander een gewone fiets of ander vervoermiddel huren. Alles op 1 plek, 1 aanbieder en alles onder 1 dak voor een heerlijk dagje uit!

Om nog meer mensen te laten genieten van dit concept, streven we naar meer locaties in Nederland (en daarbuiten). Ben jij een fietsverhuurder met een groot hart en help je graag je medemens? Dan is dit concept een waardevolle aanvulling voor jouw bedrijf!

Stichting Onbeperkt actief levert de vervoermiddelen, jij regelt de rest. Je ontvangt een percentage van de opbrengst voor je diensten.

Help mee met onze missie en laten we Nederland steeds inclusiever maken!

Meer informatie? Vul het contactformulier in.

 

Aanbod fietsen