Routes

De routes zijn met de grootste zorg samengesteld, maar door de steeds veranderende situaties kunnen er dingen anders zijn dan omschreven.

De routes zijn volledig beschreven en via de links hieronder als pdf te downloaden. De websites die wij hiervoor gebruiken zijn:

Heb je de app en de desbetreffende route gedownload, dan kun je via je smartphone met gps op de route navigeren. Speciaal hiervoor verhuren wij telefoonhouders, die je op het stuur van je vervoermiddel kunt monteren.

Afstandmeten.nl:

Route.nl:

Foto-speurroutes:

Met de grootst mogelijke zorg zijn er foto’s gemaakt, die aangeven of je linksaf, rechtsaf of rechtdoor moet. Een foto kan zowel links als rechts van de weg gemaakt zijn, net nadat je een afslag genomen hebt of vlak voordat je moet afslaan. Dit houdt in dat je tijdens de gehele rit goed op moet letten, waardoor je veel meer van de omgeving ziet, dit kunnen normale dingen zijn maar ook bijzondere dingen. De pijlen waarbij je rechtdoor moet zijn minder belangrijk, omdat je niet hoeft af te slaan, deze foto’s vestigen de aandacht op een leuk detail. Mis je een aanwijzing waarbij je af moet slaan, dan loop je de kans dat je niet meer op de route zit, waarna je de volgende foto’s niet meer kunt vinden. Ga dan terug tot de laatst bekende foto en kijk opnieuw.
Er zijn 4 verschillende foto-speurtochten, die in lengte varieëren van 15 tot 39 km. Deze foto-speurtochten zijn tegen betaling van € 15,00 mee te nemen en uiteraard dienen ze aan het eind weer ingeleverd te worden.